фаршировані помідори
фаршировані помідори

Тріска з помідорами (з грибами й огірками)

    

22 Вересня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска - 800 г філе

Помідори - 12 шт.

Огірки - 2 шт.

Яйця - 3 шт.

Гриби - 300 г

Лимони - 1 шт.

Майонез - 0,5 склянки

Перець чорний мелений

Directions

1Філе тріски вимити, відварити, потім вийняти з каструлі, остудити та нарізати шматочками.

2Огірки нарізати. Яйця зварити круто (6 хвилин). Гриби відварити. Всі компоненти нарізати та змішати.

3Помідори вимити, зрізати верхівки, вийняти м'якоть, всередину додати лимонний сік.

4М'якоть помідора змішати з рибою, масою з яйця, огірків і грибів, майонезом.

5Фарш укласти в помідори, перед подачею дати постояти 2 години.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00