Тістечка з яблуками та грушами

    

10 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно - 300 г

Цукор - 200 г

Масло вершкове - 200 г

Волоський горіх - 50 г

Яйця - 3 шт.

Яблука - 2 шт.

Груші - 2 шт.

Ківі - 1 шт.

Розпушувач - 1 ч. ложка

Олія

Ваніль

Апельсинова цедра

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Цукор - 100 г

Яйця - 1 білок

Лимон - 20 мл соку

Directions

1Яблука та груші вимити, очистити, натерти на дрібній тертці. Ківі вимити, очистити, нарізати кружальцями.

2Змішати масло та цукор. Збити міксером до однорідного стану. Додати поступово борошно, ваніль, подрібнені горіхи, апельсинову цедру та розпушувач, продовжуючи збивати. По одному вбити яйця, кожен раз перемішуючи тісто. Коли тісто буде доведено до однорідного стану, додати яблука, груші та ще раз перемішати.

3Дно чаші мультиварки застелити папером для випічки, змастити олією, влити тісто. Встановити режим «Випічка» на 1 годину.

4ГЛАЗУР: Збити цукор, білок і сік до повітряної піни.

5Готовий бісквіт дістати з мультиварки, розрізати впоперек на 2 коржі. Коржі нарізати на шматочки. Шматочки змастити глазур'ю, прикрасити кружальцями ківі, викласти на блюдо та подавати на стіл.

00:00