піта або корж тіста
піта або корж тіста

Тісто пісочне з окарою

    

29 Серпня, 2018

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно житнє або пшеничне - 1 чашка

Олія рослинна тверда (тверда соєва олія або суміш твердих рослинних олій) - 0,5 чашки

Майонез соєвий або сметана - 1 чашка

Окара - 1 чашка

Вода - 2 ст. ложки

Directions

1Порубати борошно з олією, потім додати майонез або сметану, окару і вимісити в круте тісто, додаючи у міру необхідності кип'ячену воду. Витримати тісто 30 хвилин у холодильнику.

2Розділити тісто на 2 частини, сформувати у вигляді кола та випікати в духовці при 190‑200°С 15‑20 хвилин або на сковороді.

3Остудити, змастити кремом або джемом за бажання і подавати на десерт.

Окара - це однорідна волога маса (макуха), яка виходить із сої після віджимання молока. Окара - єдине рослинне джерело двовалентного заліза, яке легко засвоюється організмом.

00:00