Олія рослинна тверда (тверда соєва олія або суміш твердих рослинних олій) - 0,5 чашки
Майонез соєвий або сметана - 1 чашка
Окара - 1 чашка
Вода - 2 ст. ложки
Directions
1Порубати борошно з олією, потім додати майонез або сметану, окару і вимісити в круте тісто, додаючи у міру необхідності кип'ячену воду. Витримати тісто 30 хвилин у холодильнику.
2Розділити тісто на 2 частини, сформувати у вигляді кола та випікати в духовці при 190‑200°С 15‑20 хвилин або на сковороді.
3Остудити, змастити кремом або джемом за бажання і подавати на десерт.
Окара - це однорідна волога маса (макуха), яка виходить із сої після віджимання молока. Окара - єдине рослинне джерело двовалентного заліза, яке легко засвоюється організмом.