Горох цукровий у стручках, тонко нарізаний - 1/8 склянки
Цибуля-трибулька, дрібно нарізана - 1 жменя
Едамам заморожений - 1 ст. ложка
Форель копчена - 50 г
Кавун нарізаний - 0,75 склянки
Кунжут чорний - 1 дрібка насіння (необов'язково)
Лайм - 1 долька (необов'язково)
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Олія оливкова - 2 ч. ложки
Лайм - 0,25 шт (сік)
Імбир свіжий - шматочок 2,5 см
Часник - 1 зубчик,
Мед - 0,25 ч. ложки
Паприка - 1 щіпка
Сіль морська
Перець чорний свіжомелений
Directions
1Заморожений едамам розморозити.
2ЗАПРАВКА: Змішати в мисці оливкову олію, лаймовий сік, очищений і тертий імбир, тертий часник, мед та паприку, потім заправити сіллю та перцем.
3Струсонути разом із заправкою листя салату, дрібно нарізану зелену цибулю, цукровий горошок, цибулю та едамам.
4Перекласти салатну суміш до чаші, потім додати розібрану на пластинки форель та кавун. Посипати насінням чорного кунжуту (якщо використовується) і додати лаймову дольку (за бажання), щоб вичавити над чашею.