Форель на грилі з соусом зі свіжої паприки
страви з риби гриль, здорове харчування
24 Червня, 2018
169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Форель - 200 г філе
ДЛЯ МАРИНАДУ:
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Соєвий соус - 0,5 ст. ложки
Лимон - 1 ч. ложка соку
Імбир - 0,5 ч. ложки тертого свіжого кореня
Паприка сушена - 1/6 ч. ложки порошку
ДЛЯ СОУСУ:
Перець солодкий - 1 шт.
Бульйон овочевий - 0,5 склянки
Сіль
Цукор - 1/6 ч. ложки
Мед - 0,5 ч. ложки
Directions
1МАРИНАД: Оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік, тертий імбир і сушену паприку з'єднати та ретельно перемішати.
2Натерти рибу маринадом і поставити на 1,5 години в холодильник.
3Потім сухий маринад зняти з поверхні форелі, обсмажувати рибу на решітці, по кілька хвилин з двох боків.
СОУС:
1Болгарський перець очистити від серцевини та насіння, покласти в пароварку на кілька хвилин для м'якості, потім зняти шкірку, подрібнити у блендері.
2Перекласти пюре з перцю в каструлю, додати бульйон, посолити, покласти цукор і мед. Довести суміш до кипіння, потім варити до загустіння.
3Соус зняти з вогню, додати до нього сушену паприку, перемішати, накрити кришкою і дати настоятися кілька хвилин.
4Соусом полити приготовлену рибу.
Дієта для поліпшення пам'яті