Форель із перцем

    ,

9 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Форель - 2 стейки

Сир твердий - 50 г

Сметана - 200 г

Перець болгарський - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Зелень (кріп, петрушка, цибуля)

Сіль

Directions

1Промити шматочки форелі у воді, посипати сіллю та добре натерти. Обсмажити з двох боків.

2ПІКАНТНИЙ СОУС: Дрібно нарізати зелень, натерти на тертці сир і все змішати зі сметаною.

3На форель вилити пікантний соус, нарізаний болгарський перець і помідор викласти зверху, потім посолити та поперчити. Після чого знову полити соусом і посипати сиром. Поставити в духовку для запікання до готовності.

00:00