картопляні кульки з волоськими горіхами, зеленню, перцем, цибулею та часником
картопляні кульки з волоськими горіхами, зеленню, перцем, цибулею та часником

Фрикадельки картопляні

    

10 Вересня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Картопля - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Волоські горіхи очищені - 0,5 склянки

Оцет винний - 3 ст. ложки

Вода - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Кінза + кріп - 0,5 склянки дрібно нарізаної зелені + 2 гілочки кінзи

Перець стручковий

Сіль

Directions

1Картоплю відварити звичайним способом і добре розім'яти.

2Очищені горіхи, часник, гілочки кінзи, стручковий перець і сіль стовкти, розвести водою з оцтом, додати дуже дрібно нарізану цибулю, зелень кінзи та кропу, розім'яту картоплю та добре вимісити.

3З цієї тістоподібної маси скачати фрикадельки завбільшки з куряче яйце.

00:00