фрикадельки
фрикадельки

Фрикадельки м’ясо-рисові парові

    

9 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичина - 300 г

Рис - 30 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Вода - 1 склянка (для каші)

Directions

1М'ясо звільнити від сухожиль і жиру, пропустити через часту решітку м'ясорубки.

2З рису зварити на воді в'язку кашу, охолодити.

3З'єднати рис із м'ясом і пропустити через м'ясорубку, додати яйце, половину розтопленого масла, добре вибити та викласти на змащену маслом сковороду невеликі фрикадельки.

4Залити фрикадельки холодною водою, прокип'ятити 5 хвилин, вийняти з води та подавати з маслом.

00:00