Фрікасе з горошком
страви з птиці лікувальне харчування
14 Березня, 2018
172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Курка - 200 г філе
Рис - 200 г
Квасоля стручкова або спаржа - 500 г
Морква - 250 г
Зелений горошок свіжий - 200 г
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Борошно кукурудзяне - 2 ст. ложки
Вершки 30% - 100 г
Зелень моркви, петрушки, селери
Цибуля зелена - 1 пучок
Мигдалеві пластівці - 1 ст. ложка
Вино біле - 6 ст. ложок
Яйця - 1 жовток
Сіль
Каррі
Directions
1Рис промити та відварити в підсоленій воді до готовності.
2Квасолю промити та нарізати шматочками. Моркву нарізати кружальцями.
3Куряче філе разом із зеленню залити підсоленою водою і відварити до готовності.
4Мигдальні пластівці підсмажити на сухій сковороді.
5Готове куряче філе вийняти з бульйону, бульйон процідити.
6Горошок, квасолю і моркву залити процідженим бульйоном і відварити до готовності.
7У бульйон додати вино, масло і борошно, розмішати з холодною водою. Довести бульйон до кипіння і додати вершки, розтерті з жовтком, сіль, приправи, додати нарізане брусочками куряче філе, моркву, квасолю, горошок і посипати обсмаженим мигдалем.
8Готове фрікасе з горошком подати на стіл, до фрікасе окремо подати відварний рис із маслом.
Дієта безглютенова