Фріттата з гарбузом, перцем і козячим сиром запіканки, страви з яєць італійська кухня духовка, швидко 31 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 50 mins Yields: 4-6 порцій Ingredients Гарбуз - 230 г Сир козячий напівтвердий - 200 г Перець болгарський солодкий (червоний) - 1 шт. Рукола - 50 г Яйця - 8 шт. Зіра (кумін) мелена - 0,5 ч. ложки Перець чилі мелений -1 щіпка Сіль Перець чорний мелений Олія для смаження - 30 мл Directions 1Зрізати у гарбуза шкірку, видалити насіння. Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки та насіння. 2Нарізати овочі дрібними кубиками, обсмажувати на розігрітій олії на невеликому вогні 8-10 хвилин. 3Нарвати рукколу руками, нарізати козячий сир кубиками. Додати в сковороду до овочів. 4Збити яйця з сіллю та спеціями в пишну піну. Вилити суміш в сковороду. 5Запікати в розігрітій до 170°С духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору. 6Остуджувати перед подачею 5 хвилин. 00:00