Філе судака, запечене з квашеною капустою у вершках страви з риби німецька кухня 7 Липня, 2018 LandIDEE 2017 Januar - Februar Prep: 10 mins Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Судак - 4 великих або 8 маленьких філе Сіль Перець мелений Борошно Олія для смаження Капуста квашена - 600 г Вершки - 12 ст. ложок Крем-фреш - 8 ст. ложок Пармезан тертий - 1 жменя Directions 1Промити філе судака, витерти насухо, посолити, поперчити та осипати борошном. 2Покласти рибу шкіркою вниз і обсмажити в олії на середньому вогні. Зменшити температуру і смажити до готовності, перевенувши один раз. 3Приготувати квашену капусту, як завжди, додати вершки та крем-фреш і нехай кипить на повільному вогні. 4Розташувати капусту на рибному філе, посипати пармезаном і запікати в духовці на верхній полиці. 5Подавати картопляним пюре з вершковим маслом.Традиційний рецепт району Уккермарк 00:00