Філе судака, запечене з квашеною капустою у вершках
Філе судака, запечене з квашеною капустою у вершках

Філе судака, запечене з квашеною капустою у вершках

    

7 Липня, 2018

LandIDEE 2017 Januar - Februar

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Судак - 4 великих або 8 маленьких філе

Сіль

Перець мелений

Борошно

Олія для смаження

Капуста квашена - 600 г

Вершки - 12 ст. ложок

Крем-фреш - 8 ст. ложок

Пармезан тертий - 1 жменя

Directions

1Промити філе судака, витерти насухо, посолити, поперчити та осипати борошном.

2Покласти рибу шкіркою вниз і обсмажити в олії на середньому вогні. Зменшити температуру і смажити до готовності, перевенувши один раз.

3Приготувати квашену капусту, як завжди, додати вершки та крем-фреш і нехай кипить на повільному вогні.

4Розташувати капусту на рибному філе, посипати пармезаном і запікати в духовці на верхній полиці.

5Подавати картопляним пюре з вершковим маслом.

Традиційний рецепт району Уккермарк

00:00