227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 50 mins
Ingredients
Дріжджі свіжі - 9 г
Цукор - 1 велика мірна ложка
Кефір - 200 мл
Молоко - 100 мл
Борошно - 500 г
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Масло вершкове або маргарин - 20 г
Олія - 2 великі мірні ложки
Directions
1Дріжджі розкришити на дно відерця і засипати цукром, далі влити молоко та кефір, насипати борошно. Зверху покласти розм'якшене вершкове масло, в різних місцях у поглиблення всипати сіль і влити олію.
2Включити програму «Білий хліб», розмір середній, корочка світла, час приготування 3 години 50 хвилин. Тісто при замісі вийде м'яким.