Хліб «Висівковий» пшенично-житній хліб здорове харчування, хлібопічка 21 Квітня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 4 hrs 15 mins Yields: 1 кг Ingredients Вода - 350 мл Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 1 велика мірна ложка Оцет яблучний - 1 велика мірна ложка Олія соняшникова - 2 великі мірні ложки Борошно пшеничне вищого ґатунку - 390 г Борошно житнє - 100 г Висівки пшеничні - 5 великих мірних ложок Квас сухий - 2 великі мірні ложки Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки Directions 1Закласти в ємність по порядку: воду, сіль, цукор, оцет, олію, далі - сухі продукти: борошно, висівки, квас, дріжджі. 2Включити програму «Житній», час приготування 4 години 15 хвилин. Оглядове віконце після замісу рекомендується закрити фольгою.Для хлібопічки Philips 9040 00:00