Хліб житній з насінням і горіхами

    ,

14 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Дріжджі - 1,5 ч. ложки

Борошно пшеничне - 300 г

Борошно житнє - 260 г

Сіль - 1,5 ч. ложки

Цукор - 1,5 ст. ложки

Закваска житня суха - 1,5 ст. ложки

Масло вершкове, нарізане на шматочки - 25 г

Вода - 430 мл

Насіння соняшнику - 2/3 склянки

Горіхи нарізані - 0,25 склянки

Directions

1Покласти всі інгредієнти в ємність хлібопічки згідно з інструкцією.

2Вибрати програму «Житній хліб», запустити хлібопічку.

3В кінці замісу додати насіння і нарізані горіхи.

00:00