1В форму для хліба налити воду і олію. Насипати суміш борошна так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати тертий кабачок. У різні кути форми покласти сіль, цукор.
2У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.
3Встановити режим «цільнозерновий», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».
4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
В ДУХОВЦІ
1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.
2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
у хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння