Хліб з кабачками

    ,

23 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 700 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 300 г

Борошно з цільного зерна - 100 г

Вода - 150 г

Кабачки - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Дріжджі пресовані - 10 г

Цукор - 1,5 ст. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Directions

В ХЛІБОПІЧЦІ

1В форму для хліба налити воду і олію. Насипати суміш борошна так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати тертий кабачок. У різні кути форми покласти сіль, цукор.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити режим «цільнозерновий», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
у хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

 

00:00