Хліб з петрушкою

      ,

22 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 950 г

Ingredients

Борошно з цільного зерна - 450 г

Борошно житнє - 50 г

Вода - 350 мл

Хрін - 2 ст. ложки тертого кореня

Масло вершкове - 25 г

Кріп - 1 ст. ложка насіння

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Цукор коричневий - 1 ст. ложка

Сіль - 1.5 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду. Насипати суміш борошна так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати корінь хрону, петрушку, насіння кропу. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

4Готовий хліб вийняти з форми і охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто. Дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати хліб до готовності при 210°С.

3Готовий хліб вийняти з форми і охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
у хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00