1У форму для хліба налити воду. Насипати суміш борошна так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати корінь хрону, петрушку, насіння кропу. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло.
2У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.
3Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».
4Готовий хліб вийняти з форми і охолодити.
В ДУХОВЦІ
1Замісити тісто. Дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.
2Після вистоювання випікати хліб до готовності при 210°С.
3Готовий хліб вийняти з форми і охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
у хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння