Хліб з цільнозернового борошна

    ,

30 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 800 г

Ingredients

Борошно з цільного зерна - 350 г

Борошно пшеничне - 150 г

Вода - 350 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Мед - 2 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 1 1/2 ч. ложки

Сіль - 2 ч. ложки

Цукор - 2 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду. Насипати борошно спочатку одного виду, потім іншого, щоб рідина повністю була покрита нею. У різні кути форми покласти сіль, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

2Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати 40 хвилин при 210°С.

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00