227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Молоко - 1 склянка
Олія - 2 ст. ложки
Картопля - 0,5 склянки пюре
Борошно цільнозернове - 1,5 склянки
Борошно хлібне - 2 склянки
Цукор коричневий - 2 ст. ложки
Сіль - 0,5 ч. ложки
Дріжджі сухі - 2,25 ч. ложки
Яйця - 1 шт. збите
Directions
1Покласти всі інгредієнти в ємність в порядку, рекомендованому в інструкції.
2Вибрати режим «Тісто». Натиснути кнопку пуску.
3Після завершення програми тісто вийняти, сформувати буханець, покласти в форму, поставити в тепле місце і дати піднятися до збільшення тіста в 2 рази (близько 45 хвилин).
4Змастити поверхню буханки яйцем, збитим з 1 ст. ложкою води, зробити на поверхні 2‑3 надрізи.
5У ДУХОВЦІ: Хліб пекти в попередньо нагрітій до 190°С духовці 25‑30 хвилин.
6У ХЛІБОПІЧЦІ: Поставити ємність із хлібом, що піднявся, у хлібопічку та обрати програму «Випічка».
7Готовий хліб дістати й остудити на решітці під рушником.