хліб пшеничний з медом, насінням льону та соняшника
хліб пшеничний з медом, насінням льону та соняшника

Хліб «Медово-манний» пшеничний

    ,

12 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 970 г

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г

Манна крупа - 80 г / 8 великих мірних ложок

Мед - 55 г

Вода - 345 мл

Сироватка - 2 великі мірні ложки

Кефір - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Олія - 1 велика мірна ложка

Насіння льону - 1 велика мірна ложка

Насіння соняшнику - 3 великі мірні ложки

Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки

Directions

1З водою змішати сироватку та кефір.

2Закласти всі продукти відповідно доінструкцій.

3Включити програму «Основний», розмір XL, корочка середня. При замісі при необхідності додати борошно або воду.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00