227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 35 mins
Yields: 700 г
Ingredients
Молоко - 375 мл
Олія - 1,5 великі мірні ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 560 г
Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки
Цукор - 3 великі мірні ложки
Дріжджі сухі активні - 1,5 маленькі мірні ложки
Directions
1Молоко злегка нагріти. Спочатку залити молоко, масло, потім засипати борошно і по різних поглибленнях розкласти сіль і цукор, в центральне поглиблення покласти дріжджі.
2Включити програму «1 CLASSICO», колір скоринки темний, час приготування 3 години 35 хвилин і натиснути кнопку пуску.