Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб на квасі

    ,

4 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 900 г

Ingredients

Квас на солоді або негазований - 400 мл

Борошно пшеничне - 300 г

Борошно житнє - 260 г

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Кмин - 1 велика мірна ложка

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки

Directions

1Завантажити всі компоненти в ємність хлібопічки згідно з інструкцією.

2Вибрати програму «Житній» (для хлібопічки LG HB‑2001BY - «Російський кухар»), час приготування 3 годині 30 хвилин, включити кнопку пуску.

00:00