227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Yields: 900 г
Ingredients
Яйця - 1 шт.
Олія - 1,5 великі мірні ложки
Масло вершкове - 20 г
Цукор - 1 велика мірна ложка
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Борошно пшеничне - 550 г
Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки
Кефір - 300 г
Directions
1Кефір і яйце підігріти до теплого стану, вилити в ємність хлібопічки. Далі послідовно додати олію, розм'якшене вершкове масло, борошно, сіль, цукор в різні поглиблення в масі. Дріжджі покласти в центральне поглиблення.
2Встановити програму «Основний», натиснути кнопку пуску.