хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб на кислому молоці

    ,

3 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs

Ingredients

Борошно - 500 г

Дріжджі сухі - 4 г / 1 ч. ложка

Сіль - 11 г

Мед - 10 г

Масло вершкове - 17 г

Кисле молоко (простокваша) з цільного молока - 215 г

Вода - 110 г

Directions

1ОПАРА: Мед розчинити в теплій воді, додати дріжджі та ложку борошна (частина борошна для тіста), перемішати, залишити на 10  хвилин.

2Завантажити в ємність продукти, влити опару.

3Встановити програму «Основний», темна скоринка, час приготування - близько 3 годин, натиснути на пускову кнопку.

00:00