Хліб на сметані

    ,

27 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 1000 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 600 г

Вода - 0,5 склянки

Сметана 25% - 125 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Насіння соняшника смажене - 1/3 склянки

Дріжджі швидкодіючі - 2 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 3 ст. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити пиво, додати сметану. Насипати борошно так, щоб рідина була покрита повністю. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло.

2У в центрі форми зробити в борошні невелике заглиблення, щоб воно не діставало до рідини, і всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». За 5 хвилин до закінчення замісу додати насіння соняшника.

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Із всіх продкутів, крім насіння соняшника, замісити тісто, дати йому піднятися, додати насіння, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00