1У форму для хліба налити пиво, додати сметану. Насипати борошно так, щоб рідина була покрита повністю. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло.
2У в центрі форми зробити в борошні невелике заглиблення, щоб воно не діставало до рідини, і всипати дріжджі.
3Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». За 5 хвилин до закінчення замісу додати насіння соняшника.
4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
В ДУХОВЦІ
1Із всіх продкутів, крім насіння соняшника, замісити тісто, дати йому піднятися, додати насіння, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.
2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння