227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Сир - 150 г
Яйця - 2 шт.
Масло вершкове - 30 г
Кефір - 200 г
Вода
Борошно пшеничне - 630 г
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Дріжджі - 2 ч. ложки
Directions
1Масло розтопити. У мірний посуд вилити масло і кефір, вбити яйця (частину білка залишити), доповнити водою, щоб рідина в загальному обсязі становила 500 мл.
2Борошно змішати з цукром і сіллю в окремому посуді.
3Завантажити в хлібопічку всі компоненти.
4Вибрати програму «Основний», до кінця замісу додати нарізаний сир. Можна використовувати програму випічки з додаванням родзинок.
5Перед випічкою, після підйому тіста, верхівку хліба підрізати ножем і змастити яйцем.