Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб пшенично-житній на сироватці

    ,

3 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs

Ingredients

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 450 г

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Цукор - 1 велика мірна ложка

Борошно житнє обдирне - 110 г

Сироватка молочна - 200 мл

Вода - 100 мл

Directions

1Усі компоненти покластися в ємність у порядку, зазначеному в рецепті. Перед тим, як додавати рідкі елементи, сироватку та воду змішати в окремому посуді і потім акуратно додати в борошно.

2Вибрати програму «Основний», розмір L (Large), скоринка середня, час приготування 4 години та натиснути «Старт».

Для хлібопічки Panasonic SD-256

00:00