227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 4 hrs
Ingredients
Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 450 г
Сіль - 2 маленьких мірних ложки
Цукор - 1 велика мірна ложка
Борошно житнє обдирне - 110 г
Сироватка молочна - 200 мл
Вода - 100 мл
Directions
1Усі компоненти покластися в ємність у порядку, зазначеному в рецепті. Перед тим, як додавати рідкі елементи, сироватку та воду змішати в окремому посуді і потім акуратно додати в борошно.
2Вибрати програму «Основний», розмір L (Large), скоринка середня, час приготування 4 години та натиснути «Старт».