Хліб рисовий

    ,

24 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 800 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 425 г

Вода - 240 г

Яйця - 1 шт.

Рис довгозерний варений - 150 г

Молоко сухе знежирене - 1,5 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка

Сіль - 1,5 ч. ложки

Цукор - 2 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду, додати яйце (збивати не потрібно).

2Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати рис і сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати 35-40 хвилин при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00