Хліб томатний зі спеціями

    

25 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 600 г

Молоко тепле - 200 г

Масло вершкове м'яке - 50 г

Цукор - 2 ст. ложки

Томатна паста - 1 ст. ложка

Дріжджі сухі - 2 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Спеції

Зелень сушена

Directions

1Скласти в окрему миску всі інгредієнти, крім томатної пасти. Вимісити міксером однорідне тісто. Розділити його на дві частини, в одну з яких вмішати томатну пасту. Якщо тісто буде дуже рідким, то додати борошна. Добре вимісити обидві частини і покласти в тепле місце на 1 годину під поліетиленову плівку.

2Розкачати обидва шматка тіста в прямокутники одного розміру та покласти один на інший. Скачати їх в нещільний рулет, сформувати батон.

3Чашу мультиварки змастити олією, викласти в неї батон. Закрити кришкою, включити режим «Підігрів» на 15 хвилин.

4Потім просто залишити на 45 хвилин.

5Змастити верх батона молоком, густо посипати сухою зеленню та спеціями. Включити режим «Випічка» на 60 хвилин.

00:00