Хліб чорний на швидкій заквасці

    ,

20 Лютого, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов
227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs

Ingredients

ДЛЯ ЗАКВАСКИ:

Борошно житнє - 0,5 склянки

Цукор - 0,5 ст. ложки / 0,5 великої мірної ложки

Дріжджі - 1 ч. ложка / 1 маленька мірна ложка

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 1,5 склянки

Борошно житнє - 1,5 склянки

Закваска - 2 ст. ложки / 2 великі мірні ложки з верхом

Чай міцний остиглий - 1 склянка

Олія - 1 ст. ложка / 1 велика мірна ложка

Цукор - 2 ст. ложки / 2 великі мірні ложки

Сіль - 2 ч. ложки / 2 маленькі мірні ложки

Какао - 1 ч. ложка / 1 маленька мірна ложка

Кава розчинна - 1 ч. ложка / 1 маленька мірна ложка

Дріжджі - 1,5 ч. ложки / 1,5 маленькі мірні ложки

Коріандр - 1 ч. ложка (за бажання)

Directions

1ЗАКВАСКА: Замішати борошно, цукор, дріжджі, воду, щоб вийшло рідкувате тісто. Змішати компоненти в окремому посуді, накрити серветкою, залишити на 12 годин в теплі, не закриваючи.

2Всі компоненти разом із закваскою завантажити в хлібопічку відповідно до інструкції.

3Виставити програму «Житній» або режим для цільнозернового борошна, час приготування приблизно 4 години, для хлібопічки Panasonic SD-2501 - 3 години 40 хвилин.

4Після замісу тісто можна посипати коріандром.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00