Хліб яблучний

    

18 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs

Ingredients

Борошно пшеничне - 400 г

Дріжджі - 1,5 ч. ложки

Клітковина - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Сік яблучний - 130 мл

Вода - 80 мл

Масло вершкове - 20 г

Вершки - 1,5 ч. ложки

Цукор - 1,5 ст. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Кориця - 0,75 ч. ложки

Яблука - 150 г

Варення вишневе - 2 ч. ложки

Directions

1Змішати яблучний сік із водою. Вершкове масло нарізати шматочками. Яблуко очистити від шкірки та серцевини, нарізати шматочками, відкласти 150 г. З вишневого варення вибрати ягоди.

2У ємність хлібопічки викласти дріжджі, просіяне борошно, клітковину, цукор, сіль і корицю. Зверху розкласти шматочки вершкового масла, яблука, вишню. У кут ємності акуратно влити яйце, на нього налити суміш яблучного соку з водою, вершки.

3Виставити програму «Основний», корочку середню.

4Після сигналу хлібопічки (приблизно через 4 години) хліб вийняти, залишити остигати на решітці на 1 годину, закривши рушником.

00:00