Хліб «Яєчний»

    ,

18 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs 5 mins

Ingredients

Дріжджі сухі швидкодіючі - 1 маленька мірна ложка або пакетик 7 г

Борошно пшеничне - 400 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 25 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 160 мл

Directions

1На дно ємності хлібопічки висипати сухі дріжджі. Рівномірно зверху засипати пшеничну муку, сіль, цукор, залити молоком, яйцями, потім покласти вершкове масло.

2Встановити програму «Основний хліб», розмір М, корочка середня, час приготування 4 години 5 хвилин і включити хлібопічку.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00