хліб пшеничний з кукурудзяним борошном і вівсяними пластівцями
хліб пшеничний з кукурудзяним борошном і вівсяними пластівцями

Хліб із різного борошна

    ,

2 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs 5 mins

Ingredients

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки або 1 пакетик 11 г для 500 г борошна при важкому тесті

Борошно пшеничне - 300 г

Борошно кукурудзяне - 6 великих мірних ложок / 60 г

Пластівці дрібні вівсяні, гречані або ячмінні - 6 великих мірних ложок

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Масло вершкове - 2 великі мірні ложки / 30 г

Молоко - 270 г

Directions

1Дріжджі висипати на дно хлібопічки, зверху засипати кукурудзяне борошно, дрібні пластівці (розміри пластівців близько 3 мм). Потім додати пшеничне борошно, сіль, цукор, влити молоко, нарізане на маленькі шматочки масло.

2Встановити програму «Основний», розмір L, кірочка темна, час приготування 4 години 5 хвилин і включити хлібопічку.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00