Хліб «Іспанське село» хліб здорове харчування, хлібопічка 1 Червня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Yields: 430 г Ingredients Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки Борошно житнє обдирне - 80 г Борошно житнє просіяне - 50 г Борошно пшеничне вищого ґатунку - 125 г Солод житній - 1 велика мірна ложка Мед - 1 велика мірна ложка Коріандр мелений - 0,5 великої мірної ложки Сіль - 0,5 маленької мірної ложки Олія соняшникова - 0,5 великої мірної ложки Олія гірчічна - 0,5 великої мірної ложки Вода - 170 мл Directions 1Всі інгредієнти викласти в ємність, починаючи з рідких. 2Включити програму «Тісто». 3Після замісу хлібопічку вимкнути, дати тісту підійти (воно має збільшитися в 2 рази). 4Далі встановити програму «Французький». 5Після замісу хлібопічку знову вимкнути і дати тісту підійти та збільшитися в 1,5 рази. 6Встановити програму «Випікання» і натиснути кнопку пуску.Для хлібопічки Binatone BM-2169 00:00