Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб «Іспанське село»

    ,

1 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 430 г

Ingredients

Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки

Борошно житнє обдирне - 80 г

Борошно житнє просіяне - 50 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 125 г

Солод житній - 1 велика мірна ложка

Мед - 1 велика мірна ложка

Коріандр мелений - 0,5 великої мірної ложки

Сіль - 0,5 маленької мірної ложки

Олія соняшникова - 0,5 великої мірної ложки

Олія гірчічна - 0,5 великої мірної ложки

Вода - 170 мл

Directions

1Всі інгредієнти викласти в ємність, починаючи з рідких.

2Включити програму «Тісто».

3Після замісу хлібопічку вимкнути, дати тісту підійти (воно має збільшитися в 2 рази).

4Далі встановити програму «Французький».

5Після замісу хлібопічку знову вимкнути і дати тісту підійти та збільшитися в 1,5 рази.

6Встановити програму «Випікання» і натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки Binatone BM-2169

00:00