Холодець зі свининою та яловичиною
15 Грудня, 2016
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Свинина - 1 нога + 1,5 кг рульки
Яловичина - 1 кг м'якоті
Морква - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Петрушка - 1 корінь
Лавровий лист
Вода - 2 л
Кмин
Аніс
Перець чорний мелений
Перець духмяний горошком
Сіль
ДЛЯ ПРИКРАСИ:
Яйця - 4 шт. (зварені круто жовтки)
Перець болгарський - 1 шт.
Лимон - 0,5 шт.
Зелень кропу
Directions
1Вимити яловичину та нарізати великими шматками. Рульку вимити, обрізати м'ясо з кісточки, м'ясо нарізати великими шматками. Ногу ретельно очистити та вимити, порубати. Овочі та корінь вимити, очистити, нарізати крупно.
2У чашу мультиварки викласти ноги, рульку з обрізаним м'ясом і яловичину, овочі, спеції, посолити, влити воду. Встановити режим «Тушкування» на 6 годин.
3Дістати м'ясо з бульйону, бульйон процідити. М'ясо дрібно нарізати.
4Лимон вимити, нарізати кружечками. Жовтки розділити навпіл. Перець вимити, очистити, нарізати кільцями. Кріп вимити та дрібно нарізати.
5У кожну формочку для холодцю покласти кільце перцю, в середину половинку жовтка, м'ясо, зелень, кружечок лимона, залити бульйоном. Форми поставити в холодильник, щоб холодець повністю застиг.