Холодець по-московськи з курячими тельбухами

    

25 Жовтня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Яловича нога - 1 шт.

Курячі тельбухи - 1 кг

Петрушка - 1 корінь

Морква - 1 шт.

Селера - 1 корінь

Цибуля - 2 шт.

Зелень

Сіль

Directions

1Замочити на 2 години в холодній воді ногу, пошкребти і промити. Промити і почистити тельбухи. Відкласти печінку, а решту нутрощів і яловичину залити 2 л води і варити 1,5 години, знімаючи піну.

2Посолити, додати очищені моркву, цибулю і коріння. Варити ще 2,5 години.

3Додати печінку та варити 30 хвилин.

4Вийняти м'ясо, яловичину відокремити від кістки, подрібнити і викласти на дно глибоких формочок.

5Прокип'ятити бульйон, трохи остудити, процідити. Залити вміст формочок і дати застигнути в холодному місці.

6Прикрасити зеленню.

00:00