365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все
Ingredients
Яловича нога - 1 шт.
Курячі тельбухи - 1 кг
Петрушка - 1 корінь
Морква - 1 шт.
Селера - 1 корінь
Цибуля - 2 шт.
Зелень
Сіль
Directions
1Замочити на 2 години в холодній воді ногу, пошкребти і промити. Промити і почистити тельбухи. Відкласти печінку, а решту нутрощів і яловичину залити 2 л води і варити 1,5 години, знімаючи піну.
2Посолити, додати очищені моркву, цибулю і коріння. Варити ще 2,5 години.
3Додати печінку та варити 30 хвилин.
4Вийняти м'ясо, яловичину відокремити від кістки, подрібнити і викласти на дно глибоких формочок.
5Прокип'ятити бульйон, трохи остудити, процідити. Залити вміст формочок і дати застигнути в холодному місці.