рисовий чай
рисовий чай

«Чай абрикосовий»

    

1 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

 

  • Yields: 20 порцій

Ingredients

Рис - 500 г

Абрикосові кісточки - 15 г ядер

Кориця - 10 г

Цукор - 500 г

Directions

1Рис перебрати, промити та замочити в холодній воді на 2 години.

2Ядерця абрикосових кісточок промити під струменем теплої води (15 хвилин), очистити від верхньої шкірки.

3Кісточки розтерти в рідку кашку з рисом, додавши 250 г холодної води.

4Закип'ятити 4 л води, влити в неї підготовлену кашку, перемішати, знову довести до кипіння, варити 5 хвилин і тримати на слабкому вогні, щоб маса не остигала.

5Змішати корицю, цукор і 100 г теплої води.

6Розлити «абрикосовий чай» в чашки, покласти цукор і влити потроху сиропу з корицею (на кожну чашку 25 г цукру і 5 г розчину кориці).

00:00