1Печиво помістити в целофановий пакет, зав'язати та за допомогою качалки подрібнити. 80 г вершкового масла розм'якшити та з'єднати з печивом в глибокому посуді.
2В іншій чашці з'єднати сир з цукром і збити до однорідного стану за допомогою міксера.
3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. З паперу для випічки вирізати 2 смужки та помістити в чашу мультиварки хрест-навхрест, щоб кінці паперу звисали з чаші. Викласти основу для чізкейку в чашу мультиварки.
4Перепелині яйця з'єднати з вершками, ваніліном і збити за допомогою міксера. Викласти начинку на основу чізкейку. Встановити режим «Випічка» та готувати 1 годину.
5Потім перемкнути на режим «Підігрів» і залишити чізкейк в мультиварці ще на 20 хвилин.
6Потім дістати чашу з чізкейком з мультиварки та залишити остигати. За допомогою паперових смужок вийняти його з чаші.