Чізкейк смугастий з вершковим лікером солодка випічка американська кухня духовка 27 Серпня, 2018 50 рецептов американской кухни Ingredients Масло вершкове - 100 г Цукор - 3 ст. ложки Какао - 3 ст. ложки Печиво несолодке - 300 г Сир вершковий - 200 г Лікер вершковий - 200 мл Цукрова пудра - 100 г Яйця - 4 шт. Шоколад гіркий - 50 г Directions 1Масло розтопити з цукром і какао. Додати розкришене печиво, вимісити. Викласти тісто в підготовлену роз'ємну форму. 2Яйця збити на водяній бані з пудрою до піни, додати частинами сир, потім лікер тонкою цівкою. Половину суміші відкласти в іншу форму. 3Розтопити шоколад і додати його в одну половину сирної суміші, добре перемішати. 4Виливати по черзі то білу, то шоколадну частину на основу торта. 5Пекти при 170°C приблизно 50 хвилин. 6Добре охолодити та потримати в холодильнику не менше 5‑6 годин. 00:00