Чіхіртма з баранини перші страви грузинська кухня висококалорійне 4 Лютого, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Баранина - 250 г Яйця - 2 шт. Масло топлене - 30 г Борошно - 1 ст. ложка Цибуля ріпчаста - 1 шт. Оцет винний - 20 мл Кінза - 3 гілочки Перець Сіль Directions 1Зварити бульйон. 2Подрібнену ріпчасту цибулю обсмажити на маслі, додати борошно, перекласти в проціджений бульйон і варити 10 хвилин. 3Яйця змішати з 200 мл бульйону, оцтом, заправити сумішшю суп, посолити, поперчити та варити до загустіння. 4Перед подачею додати подрібнену зелень кінзи. 00:00