1Баранину порізати на кубики по 2‑3 см і покласти в маринад з йогурту (кислого молока), імбиру та солі на кілька годин.
2Потім половину олії налити в металевий посуд, додати туди м'ясо та дрібно нарізану цибулю, посипати коріандром і влити 0,5 склянки води. Поставити тушкувати на слабкий вогонь, щоб випарувалася частина рідини.
3Перемішати з рештою прянощів. Посуд струснути кілька разів і залишити ще на 5 хвилин на слабкому вогні.
4Яйця зварити круто й очистити, після чого нарізати тонкими скибочками.
5Кубики м'яса, яйця, цибулю та скибочки буряка насадити по черзі на рожен, полити олією і дати їй стекти, посипати порошком карі.
6Смажити над розжареним вугіллям до готовності.
7Подавати зі скибочками білого хліба або розсипчастим рисом.