Шечаманди з горіхами та пряною зеленню перші страви грузинська кухня 7 Лютого, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Вода - 2,5 л Цибуля порей - 6 стебел Цибуля ріпчаста - 2 шт. Горіхи товчені - 200 г Селера - 2 кореня Петрушка - 1 корінь Борошно - 4 ст. ложки Кінза - 4 ст. ложки подрібненої зелені Кріп - 2 ст. ложки подрібненої зелені М'ята подрібнена - 2 ст. ложки Directions 1Цибулю порей, ріпчасту цибулю та коріння дрібно нарізати, залити водою та варити 10 хвилин. 2Додати розведене водою борошно та горіхи і варити ще 8 хвилин. 3Заправити страву зеленню і м'ятою та потримати під кришкою 5 хвилин. 00:00