Шечаманди з горіхами та пряною зеленню

    

7 Лютого, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Вода - 2,5 л

Цибуля порей - 6 стебел

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Горіхи товчені - 200 г

Селера - 2 кореня

Петрушка - 1 корінь

Борошно - 4 ст. ложки

Кінза - 4 ст. ложки подрібненої зелені

Кріп - 2 ст. ложки подрібненої зелені

М'ята подрібнена - 2 ст. ложки

Directions

1Цибулю порей, ріпчасту цибулю та коріння дрібно нарізати, залити водою та варити 10 хвилин.

2Додати розведене водою борошно та горіхи і варити ще 8 хвилин.

3Заправити страву зеленню і м'ятою та потримати під кришкою 5 хвилин.

00:00