169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Свинина пісна - 600 г
Сіль
Перець червоний
Сир - 50 г
Кріп + петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені
Олія - 3 ст. ложки
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 1 склянка
Пиво - 100 мл
Сіль
Яйця - 2 шт.
Directions
1Яйця розбити та відокремити жовтки від білків. Білки збити з сіллю.
2У просіяне борошно додати пиво, жовтки, ретельно перемішати, потім поступово додати збиті білки та знову розмішати.
3Філе свинини розрізати на плоскі пласти товщиною не більше 0,5 см, кожен шар відбити спеціальним молотком, посипати зверху сіллю, червоним перцем, обваляти в тертому сирі.
4ТІСТО: Змішати борошно, сіль і пиво.
5Готові шматки свинини вмочити в рідке тісто, потім обсмажити в розігрітій олії на сковороді з двох боків.