Шурпа перші страви мультиварка 7 Жовтня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Баранина - 500-600 г Картопля - 5 шт. Помідори - 2 шт. Морква - 3 шт. Цибуля - 1 шт. Перець болгарський - 0,5 шт. Олія - 3 столові ложки Вода - 3-4 л Спеції Перець чорний мелений Сіль Directions 1М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії і викласти в чашу мультиварки. 2Очистити картоплю, моркву і цибулю. Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками, обсмажити і відправити до м'яса. 3Картоплю нарізати кубиками і додати в чашу. Помідори поділити на 8 частин, перець нарізати соломкою і відправити в чашу до решти інгредієнтів. 4Влити воду. Додати будь-які спеції, перець і сіль. Включити на режим «Тушкування» на 1 годину, потім ще на режим «Підігрів» на 10 хвилин. 00:00