Шурпа

    

7 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Баранина - 500-600 г

Картопля - 5 шт.

Помідори - 2 шт.

Морква - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Перець болгарський - 0,5 шт.

Олія - 3 столові ложки

Вода - 3-4 л

Спеції

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії і викласти в чашу мультиварки.

2Очистити картоплю, моркву і цибулю. Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками, обсмажити і відправити до м'яса.

3Картоплю нарізати кубиками і додати в чашу. Помідори поділити на 8 частин, перець нарізати соломкою і відправити в чашу до решти інгредієнтів.

4Влити воду. Додати будь-які спеції, перець і сіль. Включити на режим «Тушкування» на 1 годину, потім ще на режим «Підігрів» на 10 хвилин.

00:00