Щука, запечена з капустою

    ,

18 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Щука - 500 г

Борошно пшеничне - 30 г

Цибуля ріпчаста - 60 г

Масло вершкове - 80 г

Олія - 60 г

Капуста тушкована - 600 г

Хліб житній - 120 г

Перець

Сіль

Сухарі панірувальні

Directions

1Філе щуки нарізати на шматки, посипати сіллю, перцем, обваляти в борошні й обсмажити.

2У сотейник або деко викласти половину тушкованої капусти, розрівняти її та розкласти шматки риби з інтервалами. На кожен шматок щуки покласти спасеровану цибулю і все покрити залишками капусти, посипати сухарями, скропити вершковим маслом і запікати 20-30 хвилин.

3При подачі рибу з капустою викласти на блюдо, полити маслом, посипати зеленню, розкласти навколо скибочки житнього хліба, підсмажені на вершковому маслі.

00:00