100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Щука - 500 г
Борошно пшеничне - 30 г
Цибуля ріпчаста - 60 г
Масло вершкове - 80 г
Олія - 60 г
Капуста тушкована - 600 г
Хліб житній - 120 г
Перець
Сіль
Сухарі панірувальні
Directions
1Філе щуки нарізати на шматки, посипати сіллю, перцем, обваляти в борошні й обсмажити.
2У сотейник або деко викласти половину тушкованої капусти, розрівняти її та розкласти шматки риби з інтервалами. На кожен шматок щуки покласти спасеровану цибулю і все покрити залишками капусти, посипати сухарями, скропити вершковим маслом і запікати 20-30 хвилин.
3При подачі рибу з капустою викласти на блюдо, полити маслом, посипати зеленню, розкласти навколо скибочки житнього хліба, підсмажені на вершковому маслі.