Щі сірі

    ,

6 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Молоде капустяне листя з 0,5 качана капусти (150 г)

Листя буряка - 1 пучок (100-150 г)

Картопля - 2-3 шт.

Морква - 1-2 шт.

Вода - 1,5-2 л

Зелень петрушки та кропу

Зелена цибуля - 100 г

Лавровий лист

Олія - 1 ст. ложка

Directions

1У киплячу воду покласти картоплю та моркву, нарізані соломкою або брусочками, трохи посолити.

2Через 10-15 хвилин покласти в суп нарубану зелень, листя капусти та буряка. Варити ще 10-15 хвилин.

3За 3-5 хвилин до кінця варіння покласти лавровий лист, заправити олією.

Дієта при пієлонефриті, гломерулонефриті, оксалатних каменях, нирковій недостатності, гострому циститі

00:00