Юшка з буряків (свекольник)

    

6 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Буряк молодий із бурячинням - 400 г

Морква - 100 г

Квас хлібний - 1,3 л

Оцет 3% - 2 ст. ложки

Цибуля зелена - 100 г

Огірки - 250 г

Сметана - 200 г

Цукор - 1 ч. ложка

Кріп - 80 г подрібненої зелені

Яйця варені - 4 шт.

Сіль

Directions

1Буряк відокремити від бадилля, очистити від шкірки і нарізати соломкою. У бурячиння відрізати черешки та нарізати їх шматочками. Разом з нарізаним буряком залити гарячою водою, додати оцет і під кришкою припустити до готовності.

2В кінці приготування додати зелену частину бурячиння, нарізану соломкою, і довести до кипіння. Охолодити.

3Огірки нарізати соломкою. Цибулю дрібно нашаткувати. Моркву нарізати соломкою, припустити і охолодити.

4Моркву, буряк з відваром і бадиллям, огірки і цибулю злегка перемішати з частиною сметани, сіллю і цукром. Влити проціджений квас і перемішати.

5При подачі розлити юшку з буряків в тарілки, покласти по половинці вареного яйця, залишки сметани та кріп.

00:00