Юшка з судака та миня (налима)

    

22 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Судак - 250 г

Минь (налим) - 250 г

Вода - 1 л

Картопля - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Морква - 1 шт.

Селера - 80 г стебла

Олія - 2 ст. ложки

Ікра - 40 г

Лавровий лист - 2 шт.

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1У миня сніять шкіру «панчохою», підрізавши її навколо голови. Миня випатрати, видалити голову, хвіст і плавники.

2У судака зрізати плавники, видалити луску, нутрощі і голову.

3Судака розібрати на філе зі шкірою і реберними кістками, миня - на філе без шкіри з реберними кістками. Філе нарізати порційними шматками.

4Кістки, голови без зябер і очей, плавники судака та миня залити водою, довести до кипіння, зняти піну, посолити та варити 30 хвилин. Бульйон процідити.

5Лук нашаткувати, моркву і стебла селери нарізати скибочками, картоплю - дольками.

6Цибулю та моркву спасерувати на олії.

7У бульйон покласти картоплю, селеру, варити 10 хвилин. Додати пасеровані овочі, шматки риби, сіль, перець, лавровий лист і варити ще 15 хвилин.

8При подачі в тарілки покласти шматки риби, залити їх юшкою та посипати рубаною зеленню. На рибу укласти ікру.

00:00