юшка з рибою
юшка з рибою

Юшка «Рибне асорті»

    

11 Травня, 2018

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Кета - 70 г

Морський окунь - 70 г

Скумбрія - 75 г

Форель - 75 г

Картопля - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Зелень кропу

Спеції

Сіль

Directions

1Цибулю, моркву та картоплю очистити і нарізати невеликими шматочками. Кріп подрібнити.

2Рибу нарізати порційними шматками, викласти в горщик, зверху викласти овочі, посипати кропом, додати спеції та сіль за смаком.

3Залити юшку гарячою водою і помістити в аерогриль під закритою кришкою. Варити 15‑18 хвилин при температурі 260°С.

00:00