Юшка «Рибне асорті» перші страви аерогриль 11 Травня, 2018 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Ingredients Кета - 70 г Морський окунь - 70 г Скумбрія - 75 г Форель - 75 г Картопля - 4 шт. Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Зелень кропу Спеції Сіль Directions 1Цибулю, моркву та картоплю очистити і нарізати невеликими шматочками. Кріп подрібнити. 2Рибу нарізати порційними шматками, викласти в горщик, зверху викласти овочі, посипати кропом, додати спеції та сіль за смаком. 3Залити юшку гарячою водою і помістити в аерогриль під закритою кришкою. Варити 15‑18 хвилин при температурі 260°С. 00:00