Яйця, фаршировані маринованими грибами

  ,

5 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 5 шт.

Сметана - 1 ст. ложка

Гриби мариновані - ½ склянки

Петрушка

Сіль

Directions

1Яйця зварити круто, очистити, зрізати з тупого кінця верхівку (до жовтка), вийняти жовток.

2Гриби дрібно нашаткувати, змішати зі сметаною і протертими жовтками (жовтки від 2 яєць залишити для прикраси) і цією сумішшю начинити яйця.

3Оформити яйця можна у вигляді грибочків з різними капелюшками: коричневим - варений білок з шкіркою цибулі, червоною - скибочка помідора, покрита точками майонезу. Яйця поставити на тарілку обрізаною стороною вниз, на гострий кінець надягають капелюшок, дно тарілки посипати зеленню, а зверху - розтертим жовтком.

00:00